این خبر را فرزاد شیدفر، از متخصصان تغذیه کشورمان، در گفتوگو با ایرنا اعلام کرد. او همچنین گفت: متأسفانه در سالهای اخیر، حجم و مقدار مواد غذایی که شهروندان مصرف میکنند افزایش یافته و در مقابل از میزان تحرک و فعالیتهای بدنیشان کاسته شده است و بههمین خاطر در معرض چاقی قرار دارند.
پرهیز از پرخوری، رعایت تعادل میان خوردن و فعالیتهای بدنی، ورزش کردن و حذف غذاهای چرب و سرخشده، پیتزاها، سوسیس و کالباس و مواد غذایی شیرین مانند انواع کیکها، شکلاتها و نانهای خامهای از رژیم غذایی افراد چاق راهحل مناسبی برای این مشکل است، مشکلی که زمینه ابتلا به بیماریهای متعددی را فراهم میکند.